Neuvonantajat

Hallituksen neuvonantajat

Hallituksen neuvonantajaksi on nimitetty farmaseutti Ritva Lemmetyinen, jolla on pitkä kokemus mielenterveysyhdistyksissä toimimisesta ja näiden toiminnan järjestämisestä. Hän on mm. toiminut VERnetti-mielenterveysyhdistyksen talousasioista vastaavana henkilönä. Hän neuvoo Hyvän mielen pelit ry:n hallitusta yhdistys- ja mielenterveysasioissa.

Vanitsri Tirkkonen

Hallituksen neuvonantajaksi on nimitetty Vanitsri Tirkkonen, M.Sc., joka toimii tällä hetkellä The Finnish Thai Association ry:n toiminnanjohtajana. Hän on toiminut mm. Moniheli ry:n, Nordic Asean Business Forum ry:n, Liikkukaa ry:n, Monika Naiset ry:n, Monaliikku ry:n, Neliapila ry:n, Kansainvälinen Suomemme ry:n, Suomen Sepak Takraw Liitto ry:n ja Thaiopetus ry:n hallituksen jäsenenä. Hän osallistunut vahvasti vuodesta 2002 alkaen vapaaehtoistoimintaan Suomessa. Hän neuvoo Hyvän mielen pelit ry:n hallitusta yhdistys-, monikulttuurisuus-, kaukoitä- ja toiminnanjärjestämisasioissa.

Yhdistyksen neuvonantajat

Yhdistys ei ole nimennyt neuvonantajia.