Tommi Gustafsson

Yhdistyksen ensimmäisenä perustajajäsenenä ja hallituksen puheenjohtajana toimii TkL Tommi Gustafsson. Hänellä on ollut mielenterveysongelmia mutta hän on osittain toipunut niistä. Hän on toiminut vuosina 2007–2014 sovelluskehittäjänä Loyalistic Oy:ssä, missä hän on (1) kehittänyt web-applikaatioita viimeisimmillä web-tekniikoilla (HTML5, Durandal.js, jne.), (2) ohjelmoinut ASP.NET-tekniikoilla palvelinpuolen sovelluksia (3) sekä kehittänyt Microsoft SQL Server -tietokantoja. Näin ollen hänellä on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä. Hän on osallistunut myös vuosina 2003–2005 kehitetyn suositun Dwarf Campaign Warcraft III -kampanjan kehitykseen, jossa hän oli vastuussa mm. ohjelmoinnista, AI:sta, pelin tasapainottamisesta, web-sivuista sekä ääninäyttelijöiden hankinnasta.

Mikko Kangas

Yhdistyksen toisena perustajajäsenenä ja hallituksen varapuheenjohtajana sekä sihteerinä toimii FM Mikko Kangas, joka on tällä hetkellä työttömänä mielenterveysongelmien johdosta. Hän on 6 laudaturin ylioppilas, ja hän on myös ollut mukana kehittämässä huippusuosittua Dwarf Campaign Warcraft III -kampanjaa vuosina 2003–2005. Hän on vastannut pelikehityksessä erityisesti pelimaailman ja juonen kehityksestä sekä dialogien kirjoituksesta, mihin hänellä on erityistä lahjakkuutta erinomaisen englannin kielen osaamisen johdosta. Esim. ylioppilaskirjoituksissa hän sai täydet 99 pistettä englannin kieleen aineesta.

Janne Gustafsson

Yhdistyksen kolmas perustajajäsen ja hallituksen jäsen sekä yhdistyksen rahastonhoitaja on TkT Janne Gustafsson, joka toimii tällä hetkellä salkunhoitajana eläkevakuutusyhtiö Ilmarisella. Hänellä on kokemusta pelikehityksestä vuosina 2003–2005 kehitetyn, erittäin suositun Dwarf Campaign Warcraft III -kampanjan osalta. Hän on myös tutustunut sijoittajana useisiin peliyrityksiin sekä kehittänyt itse Fantasy Creatures Memory Game -pelin iOS-käyttöjärjestelmälle oman toimen ohessa. Pelikehityksessä hän on vastannut erityisesti ohjelmoinnista ja graafisesta suunnittelusta.