Ryhmät

Hyvän mielen pelit ry järjestää jäsenille ja mielenterveyskuntoutujille suunnattuja ryhmiä. Mikäli haluat tulla ryhmätoimintaan mukaan, ota yhteyttä ryhmän vetäjään.

Elokuvantekoryhmä

Kuvaus

Ryhmässä pohditaan ja harjoitellaan kaikkea elokuvan tekoon liittyvää. Esimerkiksi:

  • Käsikirjoitukset
  • Musiikki
  • Näytteleminen
  • Editointi
  • Ääniroolit

Ryhmä on avoin Hyvän mielen pelit ry:n jäsenille ja mielenterveyskuntoutujille.

Tarkempi kuvaus

Lue ryhmän tarkempi kuvaus tästä.

Vetäjä

Sami Juntunen

Aika

Torstaisin klo 16

Paikka

Mahdollisuus osallistua sekä etäyhteyksien välityksellä että paikanpäällä.

Majakka ry, Teuvo Pakkalan tie 1 A, 00400 Helsinki

Ryhmän tuotoksia

Pelinrakennusryhmä

Ryhmän kuvaus

Pelinrakennusryhmässä voidaan toteuttaa fyysisiä ja digitaalisia pelejä sekä hyötyohjelmia ja laitteita, joita ideoidaan, suunnitellaan ja rakennetaan yhdessä ryhmän kanssa.

Ohjelmia, joita käytetään, ovat esimerkiksi: 3D-mallinnukseen Blender-ohjelma, digitaalisten pelien ja hyötyohjelmien kehitykseen Unity-monialustainen pelimoottori ja 3D-tulostusta varten 3D-mallin viipalointiin tarkoitettuja ohjelmia.

Fyysisiin projekteihin voidaan 3D-tulostaa osia ja projekteissa käytettäviä elektroniikan komponentteja voidaan suunnitella, koekytkeä ja juottaa. Mikrokontrolleria voidaan ohjelmoida kulloinkin tarvittaviin käyttötarkoituksiin. Ryhmässä on tarkoitus oppia uusia taitoja, kehittää aiempaa osaamista ja harjoittaa yhteistyötaitoja.

Ryhmä toimii pääosin Discord-palvelimen välityksellä, jossa voidaan yhdessä suunnitella ja ideoida sekä esitellä tuotoksia. Myös puhe, video ja live-tapaamiset ovat mahdollisia. Ryhmään voit liittyä, jos olet mielenterveyskuntoutuja tai Hyvän mielen pelit ry:n jäsen.

Discord-linkki

https://discord.gg/tyGKrmev5V

Ryhmän päivityksiä

https://hyvanmielenpelit.fi/projektit/pelinrakennusryhma/

Valmistuneita videopelejä pelattavissa osoitteessa

https://pelit.hyvanmielenpelit.fi/

Ryhmän vetäjä

Samuli Aalto

Ryhmän tuotoksia

Pelinrakennusryhmä - kuva 1

Generatiivinen tekoäly -ryhmä

Ryhmässä tutkitaan ja toteutetaan generatiivisen tekoälyn käyttöä eri tarpeisiin. Generatiivisella tekoälyllä voidaan harjoitella tekoälyn generoimien kuvien, 3D-mallien, ohjelmakoodin ja tekstin tuottamista sekä tiedonhakua dokumenteista. Näitä voidaan mahdollisuuksien mukaan toteuttaa myös omalla tietokoneella valmiita tekoälymalleja käyttämällä, joita on vapaasti käytettävissä. Myös tekoälymallien opettamista voidaan mahdollisuuksien mukaan harjoitella.

Generatiivinen tekoäly on saatavilla myös internetin valmiita palveluita käyttämällä. Ryhmässä voidaan tutkia näiden valmiiden palveluiden käyttöä ja opetella esimerkiksi eri tarpeisiin soveltuvien syötteiden asettamista.

Ryhmään voit liittyä, jos olet mielenterveyskuntoutuja tai Hyvän mielen pelit ry:n jäsen. Ryhmä toimii samalla Discord-palvelimella yhdistyksen Pelinrakennusryhmän kanssa.

Discord-linkki

https://discord.gg/tyGKrmev5V

Ryhmän päivityksiä

https://hyvanmielenpelit.fi/projektit/generatiivinen-tekoaly-ryhma/

Ryhmän vetäjä

Samuli Aalto