Hallitus

Mikko Kangas

FM Mikko Kangas on 6 laudaturin ylioppilas, ja hän on myös ollut mukana kehittämässä huippusuosittua Dwarf Campaign Warcraft III -pelimodia vuosina 2003–2005. Hän on vastannut pelikehityksessä erityisesti pelimaailman ja juonen kehityksestä sekä dialogien kirjoituksesta, mihin hänellä on erityistä lahjakkuutta erinomaisen englannin kielen osaamisen johdosta. Esim. ylioppilaskirjoituksissa hän sai täydet 99 pistettä englannin kieleen aineesta.

Tommi Gustafsson

TkL Tommi Gustafsson on toiminut vuosina 2007–2014 sovelluskehittäjänä Loyalistic Oy:ssä, missä hän on (1) kehittänyt web-sovelluksia viimeisimmillä web-tekniikoilla, (2) ohjelmoinut ASP.NET-tekniikoilla palvelinpuolen sovelluksia sekä (3) kehittänyt Microsoft SQL Server -tietokantoja. Näin ollen hänellä on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä. Hän on osallistunut myös vuosina 2003–2005 kehitetyn suositun Dwarf Campaign Warcraft III -pelimodin kehitykseen, jossa hän oli vastuussa mm. ohjelmoinnista, AI:sta, pelin tasapainottamisesta, web-sivuista sekä ääninäyttelijöiden hankinnasta.

Janne Gustafsson

TkT Janne Gustafssonilla on kokemusta pelikehityksestä vuosina 2003–2005 kehitetyn, erittäin suositun Dwarf Campaign Warcraft III -pelimodin osalta. Hän on myös kehittänyt itse Fantasy Creatures Memory Game -pelin iOS-käyttöjärjestelmälle. Pelikehityksessä hän on vastannut erityisesti ohjelmoinnista ja graafisesta suunnittelusta.