Tule varsinaiseksi jäseneksi yhdistykseen

Varsinainen jäsenyys

Hyvän mielen pelit ry:n varsinaiset jäsenet ovat vastuussa yhdistyksen toiminnan järjestämisestä. Yhdistyksen jäseneksi voi hakea yhdistyksen toiminnan järjestämiseen sitoutunut luonnollinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen sekä yhdistyksen toimintatavat ja -kulttuurin. Varsinaisella jäsenellä on yhdistyksen kevät- ja syyskokouksessa äänioikeus.

Varsinaisen jäsenen edut

 1. Tunne ja mieli -lehti etuhintaan 30 € / vuosi (ei pakollinen)
 2. Mielenterveyden keskusliiton jäsenkortti
 3. Ilmainen sisäänpääsy mielenterveysmessuille jäsenkortilla
 4. Äänioikeus yhdistyksen kevät- ja syyskokouksissa
 5. Mahdollisuus tulla valituksi yhdistyksen hallitukseen

Varsinaiseksi jäseneksi hakeminen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi hakea kuka tahansa yhdistyksen säännöt, tarkoituksen ja toimintatavat hyväksyvä luonnollinen henkilö, joka on sitoutunut yhdistyksen toiminnan järjestämiseen. Liittymishakemus lähetetään kirjallisesti yhdistykselle joko sähköpostitse tai postitse, ks. yhteystiedot. Liittymishakemuksen tulee sisältää kattava selvitys jäsenehtojen täyttymisestä. Yhdistyksen hallitus käsittelee saapuneet hakemukset saapumisjärjestyksessä seuraavassa kokouksessaan. Hyvän mielen pelit ry on päättänyt seuraavat ehdot varsinaisille jäsenille:

 1. Liittymismaksu on 2000 euroa.
 2. Vuosimaksu on 240 euroa. Kesken vuoden liittyvät maksavat vuosimaksun kahdestoista osan vain kultakin täydeltä jäljellä olevalta kuukaudelta.

Varsinainen jäsenyys katsotaan alkaneeksi vasta, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenhakemuksen ja liittymismaksu ja vuosimaksu on suoritettu täysimääräisinä yhdistyksen pankkitilille. Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen yhdistys lähettää hakijalle liittymismaksun ja vuosimaksun laskun hänen toivomallaan tavalla.

Hakemuksen sisältö

Jäsenhakemuksessa tulee mainita seuraavat asiat:

 1. Hakijan nimi
 2. Henkilötunnus
 3. Osoite
 4. Sähköpostiosoite
 5. Puhelinnumero
 6. Laskun lähetystapa (e-lasku, sähköpostilasku vai paperilasku)
 7. Selvitys jäsenehtojen täyttymisestä
 8. Suosituskirjeet (0-2 kpl)

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittely yhdistyksessä on kuvattu Henkilötietojen käsittely -sivulla.