Tietoa meistä

Yhdistys

Hyvän mielen pelit ry on pääkaupunkiseudulla toimiva osatyökykyisten työllistymistä edistävä mielenterveysyhdistys, joka edesauttaa mielenterveysdiagnoosin omaavien osatyökykyisten henkilöiden kuntoutumista ja työllistymistä tarjoamalla heille työharjoittelua ja työkokeilua IT-, peli- ja media-alalla.

Mitä yhdistys tarjoaa?

1. Yhteistyötilat oikeiden tietokone- ja mobiilipeliyritysten kanssa
  2. Ammattimainen yritysinfrastruktuuri (tietokoneet, serverit, ammattiohjelmistot, sähköpostiosoitteet jne.)
  3. Koulutusta ammattiohjelmistojen ja -laitteiden käytössä
  4. Oikeiden tietokonepelikehitysprojektien kaltaiset kehityshankkeet
  5. Työn määrän ja luonteen räätälöinti suhteessa kunkin työharjoittelijan jaksamiseen ja osaamiseen

Oikeiden peliyritysten kanssa jaettu yhteistyötila ja sen hyvä ”pöhinä”, tavoitteellinen työharjoittelu ja yhdistyksen tarjoama ammattimainen yritys­infrastruktuuri auttavat työharjoittelijoita kohti työelämää paremmin kuin mitä monilla vaihtoehtoisilla tavoilla voisi olla mahdollista. Toimintamme yhteydessä heillä on loistavat mahdollisuudet verkostoitua ja nähdä oikeiden peliyritysten toimintaa.