Tietoa meistä

Yhdistys

Hyvän mielen pelit ry on pääkaupunkiseudulla toimiva työllistymistä edistävä mielenterveysyhdistys, jonka tavoitteena on edesauttaa osatyökykyisten mielenterveyskuntoutujien kuntoutumista ja työllistymistä tarjoamalla heille IT-, peli- ja media-alan työharjoittelua ja työkokeilua.

Mitä yhdistys tarjoaa?

1. Yhteistyötilat oikeiden tietokone- ja mobiilipeliyritysten kanssa
  2. Ammattimainen yritysinfrastruktuuri (tietokoneet, serverit, ammattiohjelmistot, sähköpostiosoitteet jne.)
  3. Koulutusta ammattiohjelmistojen ja -laitteiden käytössä
  4. Oikeiden tietokonepelikehitysprojektien kaltaiset kehityshankkeet
  5. Työn määrän ja luonteen räätälöinti suhteessa kunkin mielenterveyskuntoutujan jaksamiseen ja osaamiseen

Oikeiden peliyritysten kanssa jaettu yhteistyötila ja sen hyvä ”pöhinä”, tavoitteellinen työharjoittelu ja yhdistyksen tarjoama ammattimainen yritys­infrastruktuuri auttavat mielen­terveys­kuntoutujia kohti työelämää paremmin kuin mitä monilla vaihtoehtoisilla tavoilla voisi olla mahdollista. Toimintamme yhteydessä mielen­terveys­kuntoutujilla on loistavat mahdollisuudet verkostoitua ja nähdä oikeiden peliyritysten toimintaa.