Hyvän mielen pelit ry:n tarjoamaan työharjoitteluun voi osallistua osatyökykyinen henkilö, jolla on mielenterveysdiagnoosi ICD-10-koodilla F20–F48. Hakijalla tulee olla perustiedot jostain pelikehityksen osa-alueesta. Ks. lisätietoja sivulta usein kysytyt kysymykset.
Katso täältä avoimet harjoittelupaikat.
Hyvän mielen pelit ry:lle voi tulla ilman jäsenyyttä työharjoitteluun, työkokeiluun, TET-jaksolle tai työssäoppimisjaksolle. Tällöin tehdään työharjoittelu-, työkokeilu- tai koulutussopimus. Työharjoitteluun voi tulla esimerkiksi TE-toimiston työkokeilun, koulun työharjoittelun tai vakuutusyhtiön työpaikkakuntoutuksen kautta.
Liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit osallistua toimintaan oman voinnin mukaan aina, kun sinulle sopii. Ks. tule kuntoutusjäseneksi yhdistykseen. Yhdistyksen jäsenet ovat myös oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen kokouksiin, juhliin ja virkistyspäiviin.
Ota meihin yhteyttä ja kerro meille tilanteesi. Lähetä meille CV:si ja mahdollinen portfoliosi jo tässä vaiheessa. Myös tieto siitä, onko sinulla mielenterveysdiagnoosia ICD-10-koodilla F20–F48, on hyvä mainita.
Järjestämme sinulle haastattelun, jossa selvitetään sopivuuttasi meidän työharjoitteluumme. Pohdimme myös silloin sinulle sopivia työtehtäviä ja selvitämme työharjoittelun reunaehdot, kuten siihen tarvittavat laitteet sekä sopivan harjoitteluajankohdan. Mikäli sopiva työnkuva löytyy ja muutkin asiat ovat kunnossa, työharjoittelu voi alkaa sovittuna ajankohtana.
Huomaa, että emme voi varmasti luvata sinulle työharjoittelua yhdistyksellä, vaan sopivuus työharjoitteluun selvitetään aina kunkin hakijan kohdalla erikseen.