Torstai 3. marraskuuta 2016

Hankeuutinen: Dwarfcampaign.com:in uusi versio julkaistu

Hyvän mielen pelit ry:n kuntoutus- ja koulutushankkeen tulos on näkyvillä: dwarfcampaign.com:in uusittu versio on nyt julkaistu.

Dwarfcampaign.com-sivuston uusiminen on ollut Hyvän mielen pelit ry:n kuntoutus- ja koulutushanke. Webbisivuston on toteuttanut ja suunnitellut yhdistyksen kuntoutusjäsen Jukka Jokelainen yhdistyksen ohjauksessa. Jukka on ollut yhdistyksellä työtoiminnassa Granin lähiapu ry:n kautta. Olemme kaikki hyvin tyytyväisiä lopputulokseen ja Jukka on kokenut hankkeen hyvin mielekkääksi. Hankkeessa Jukka on pystynyt opiskelemaan mm. Umbraco-sisällönhallintaohjelmistoa, HTML5:sta, CSS:ää, Javascriptiä ja jQueryä.

Uskomme, että projekti osoittaa, että mielenterveyskuntoutujat pystyvät tuottamaan oikeissa olosuhteissa laadukasta jälkeä sekä opiskelemaan viimeisimpiä kehitystekniikoita, jotka kiinnostavat työelämää. Samalla mielekäs ja innostava toiminta parantaa mielenterveyskuntoutujan kuntoa.

Dwarfcampaign.com-sivuston kehittämishanke jatkuu vielä pienellä panostuksella vuoden 2016 loppuun, sillä sivustoa hiotaan vielä hieman eteenpäin.