Lauantai 19. maaliskuuta 2016

Hyvän mielen pelit ry:n varsinainen kokous

Hyvän mielen pelit ry kokoontui lauantaina 19.3. ensimmäiseen varsinaiseen kokoukseensa. Paikalla oli 6 yhdistyksen jäsentä.

Hyvän mielen pelit ry piti ensimmäisen varsinaisen kokouksensa lauantaina 19.3.2016. Sitä ennen pidettiin hallituksen kokous, jossa hyväksyttiin yhdistykseen kaksi uutta jäsentä. Alla kuva hallituksesta.

Hyvän mielen pelit ry:n hallitus

 

Yhdistyksen varsinainen kokous kokoontui heti hallituksen kokouksen jälkeen. Tarjolla oli teetä, kahvia ja kakkua sekä Jussin moniviljaleivästä tehtyjä herkullisia leipiä. Itse agendalla oli sekä syyskokouksen että kevätkokouksen asiat, sillä yhdistyksen säännöt muutettiin edellisellä viikolla, ja sen takia syyskokousta ei oltu pidetty vuonna 2015.

 

Varsinainen kokous

 

Paikalla oli 6 yhdistyksen jäsentä: 3 varsinaista jäsentä, 1 kannattava jäsen ja 2 uutta kuntoutusjäsentä. Kokous sujui hyvässä järjestyksessä, ja kaikki asiat saatiin tehtyä noin 3 tunnissa.

Lopuksi leimasimme ja allekirjoittimme kaikki asiakirjat. Tästä vielä kaksi kuvaa.

 

Allekirjoitus

Janne leimaa asiakirjat

 

Kokouksen jälkeen yhdistys tarjosi illallisen Konnichiwa-ravintolassa, missä syötiin misokeittoa, sushia, ja kaikkea muuta, mitä buffeesta löytyi.

 

Ravintolassa